sâmbătă, 9 aprilie 2011

pt ca...

..pentru ca ...cine a gresit o data ..poate e vinovat, dar daca greseste a doua oara cu siguranta e vina ta ca i.ai oferit sansa..
... pentru ca .. cine a facut.o o data, va recidiva ..
... pentru ca esti fals, totul la tine e fortat si mai e ceva, nu ai nimic de oferit .. dar chiar nimic .. sau poate ai dar cu toate ca am incercat mi.a fost foarte greu sa gasesc.. altceva desigur decat automatul de facut sex si eventual gura pe care o poti folosi vulgar
...pentru ca ..  e trist - privind prin ochii tai, peisajul e saracacios, sunt putine culori si nu se zareste nici o persepectiva ..
... pentru ca esti certata tu cu tine si nu sti cineesti, nu te cunosti, totul e imprumutat de la personajele din imediata apropiere, din care s.a adunat un maldar ce nu.ti poarta amprenta..
....pentru ca sub masca ta care s.a invechit si se decojeste, se zareste ..
- ce ? obrazul ?
- nu .. e doar o alta masca mai veche ce a fost reconditionata..
- si obrazul ? ..
- te.am auzit doar pomenind de existenta lui si aici recunosc aproape ca m.ai convins ca totusi exista dar e adanc ingropat sub straturi de materie ce se macina si se mananca de la vant si ploaie pe exterior si ..  nici soarele nu ii face bine, si dinspre interior e atacata de zvacnirile sentimentelor amputate, pe care le.ai suprimat dar.. le.a ramas totusi radacina care din cand in cand poate doar primavara mai lanseaza cate un lastar...
- pentru asta ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu